
پیش شماره نهم خبرنامه الکترونیک مطالعات قرآنی ویژه مهر و آبان ۱۴۰۰ از سوی مجتمع آموزش عالی امام خمینی وابسته به جامعة المصطفی(ص) منتشر شد.
- نویسنده : esteshragh
- بازدید: 210
Esteshragh.IR
پیش شماره نهم خبرنامه الکترونیک مطالعات قرآنی ویژه مهر و آبان ۱۴۰۰ از سوی مجتمع آموزش عالی امام خمینی وابسته به جامعة المصطفی(ص) منتشر شد.
استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: امروز جریان استشراق رسانهای میداند که با مخدوش کردن چهره پیامبر(ص) نمیتواند مسلمانان را از باور به قرآن و پیامبر(ص) دور کند لذا برنامهریزی دارند تا اروپائیان را از اینکه سراغ پیامبر(ص) بروند بترسانند که نوعی عقبنشینی آشکار است.
حجتالاسلام والمسلمین بهرامی، پژوهشگر حوزه استشراق، گفت: در دوره منتهی به قرن ۲۰، نگاه مستشرقان نسبت به پیامبر و قرآن و موضوعات مرتبط، معتدلتر شده است.
حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی رضایی اصفهانی، عضو هیئت تحریریه این مجله در گفتوگو با ایکنا گفت: در این شماره از مجله یک بخش ویژه به گزارش نشست نقد علمی کتاب تفسیر معاصرانه قرآن کریم نوشته سیدحسین نصر با حضور صاحب نظران قرآنی چون حججالاسلام و المسلمین محمدعلی رضایی اصفهانی، حسین علوی مهر، محمدجواد اسکندرلو و عباسعلی براتی پرداخته است.
کتاب «نقدنامهای بر امین خولی»؛ پرچمدار مکتب تفسیر ادبی و قرآنپژوه نواندیش مصری، به قلم ابراهیم اقبال از سوی انتشارات مکین به زیور طبع آراسته شد.
فصلنامه علمی تخصصی «قرآنپژوهی» گروه قرآنپژوهی پژوهشکده حکمت و دینپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی فراخوان مقاله داد.
درس «تاریخ استشراق و سیر تحول مطالعات قرآنی در غرب»، به طور کلی به موضوع خاورشناسی و تاریخچه آن و به طور خاص به برخی موضوعات در مطالعات قرآنی در این حوزه می پردازد.